nl

Nieuw: Asana is nu beschikbaar in traditioneel Chinees, Russisch, Nederlands en Pools – binnenkort volgen er nog drie talen

Lees dit artikel in het Frans, Duits, Portuguees, Spaans, Traditioneel Chinees, Russisch, Engels, Pools of Japans.

Bij Asana is het onze missie om de mensheid te helpen bloeien door teams over de hele wereld moeiteloos te laten samenwerken. Een van onze prioriteiten is ervoor te zorgen dat klanten toegang hebben tot Asana in hun moedertaal, zodat wereldwijde teams een grotere impact kunnen hebben met minder inspanning. 

Vandaag kondigen we met trots aan dat Asana nu beschikbaar is in het traditioneel Chinees, Russisch, Nederlands en Pools – en later dit jaar in het Italiaans, Zweeds en Koreaans. Deze nieuwe talen voegen zich bij het Engels, Frans, Duits, Portugees, Spaans, en Japans. Op deze manier ondersteunen we teams van elke grootte in 190 landen.

Wereldwijde teams, wereldwijde samenwerking

Teams over de hele wereld doen geweldige dingen met Asana. Door uit te breiden naar meer talen, kunnen we wereldwijd werknemers en multinationale organisaties blijven ondersteunen, inclusief bedrijven als AppsFlyer.

AppsFlyer is de wereldwijde leider in mobiele attributie en marketinganalyse. Met hun technologie kunnen data-driven marketeers bij bedrijven als Coca-Cola, Nike en Visa gebruik maken van innovatieve tools om hun mobiele segmenten te laten groeien en beschermen. Nu kunnen teamleden van AppsFlyer in China en Rusland Asana gebruiken in hun eigen taal.

“Er zijn maar een paar tools waarvan ik kan zeggen dat ik er verliefd op ben… Ik kan zeker zeggen dat ik verliefd ben op Asana.”

Ziv Peled, Chief Customer Officer, AppsFlyer

Hoe verandert u uw taal in Asana

De Asana-app en -website zijn nu beschikbaar in het traditioneel Chinees, Russisch, Nederlands en Pools. Om uw taal in de Asana app te updaten, volgt u deze stappen:

  1. Klik op uw profielfoto of initialen in de rechterbovenhoek.
  2. Selecteer Mijn profielinstellingen.
  3. Ga naar het tabblad Weergave.
  4. Selecteer uw taal uit het vervolgkeuzemenu.

Binnenkort beschikbaar: Asana in het Italiaans, Koreaans en Zweeds

Om onze missie te kunnen blijven waarmaken, willen wij ervoor zorgen dat elk team Asana kan gebruiken in hun favoriete taal. Daarom lanceren wij later dit jaar nog drie nieuwe talen. Binnenkort zullen teamleden wereldwijd Asana ook in het Italiaans, Koreaans en Zweeds kunnen gebruiken. Wij kijken ernaar uit om wereldwijde samenwerking en verbinding mogelijk te maken in 13 talen.

Would you recommend this article? Yes / No