nl

Verbind de teams van de wereld met helderheid: maak kennis met Asana Partners

Lees dit artikel in het Frans, Duits, Portuguees, Spaans, Traditioneel Chinees, Russisch, Englels, Pools, or Japanese.

Het is meer dan een jaar geleden dat het werk zoals we dat kenden van de ene op de andere dag transformeerde. Vandaag levert gedistribueerd werk nog steeds uitdagingen op voor teams en organisaties over de hele wereld, of ze nu moeite hebben het werk te prioriteren, langere werkdagen maken, of vaker met burnout te maken krijgen.

Wat volgens Academy of Work Index 2021 bijdraagt aan deze hindernissen bij werken op afstand, is dat werknemers tussen 10 apps – 25 keer per dag – moeten schakelen en meer dan een kwart van hun deadlines missen. In een wereld van gedistribueerd werk is verbonden blijven belangrijker dan ooit voor organisaties. Dat geldt voor afdelingen, tools en tijdzones.

Vandaag kondigen we met trots de lancering van Asana Partners aan, waarmee verspreide teams over de hele wereld minder tijd besteden aan het coördineren van ‘werk over werk’ en meer aan het creëren van impact.

Asana Partners verbindt meer dan 200 essentiële werktools waar bedrijven elke dag op vertrouwen – van apps voor communicatie tot business intelligence – en strategische kanaalpartners verspreid over 75 landen. Asana Partners breidt de kracht van Asana als één enkel platform voor gedistribueerd werk uit.

We kondigen vandaag ook met trots aan dat Asana 7 nieuwe talen lanceert. U en uw teams kunnen dus werken in de taal waar jullie het best mee uit de voeten kunnen (en het meest productief mee zijn). Asana is nu beschikbaar in traditioneel Chinees, Russisch, Nederlands en Pools , en Italiaans, Koreaans en Zweeds komen later dit jaar.

Eén platform voor het beheren van al het werk van uw organisatie

Bij Asana is het onze missie de teams van de wereld te helpen moeiteloos samen te werken. Dat omvat het ervoor te zorgen dat teamwerk met verschillende apps moeiteloos verloopt.

Asana integreert via Asana Partners met meer dan 200 technologiepartners . Hiertoe behoren essentiële ondernemingstools – zoals Microsoft Teams, Slack, Zoom, Looker, Power BI en Tableau waarmee u en uw organisatie al uw processen en gegevens samen kunnen brengen in een enkel platform voor werkbeheer.

Om het voor verspreide teams makkelijker te maken functieoverschrijdend samen te werken, van Verkoop en Marketing tot Productontwerp en IT, lanceren we vandaag ook verschillende nieuwe integraties.

Met onze nieuwe Asana voor Zendesk-integratie kunnen klantenserviceteams automatisch vanaf Zendesk Asana-taken maken en zo tickets eenvoudig escaleren en teamleden met andere functies volledige zichtbaarheid geven in de status van de tickets. U kunt ook regels maken om meldingen in Zendesk te triggeren wanneer een taak in Asana is voltooid zodat tickets sneller kunnen worden opgelost.

Van whiteboarding tot webdesign, marketing- en creatieve teams verspreid over meerdere locaties hebben de juiste tools nodig om nieuwe concepten uit te denken en tot leven te brengen. Daarom lanceren we vandaag nieuwe integraties met Adobe XD, Canva, InVision en Lucidchart. Naast de onlangs gelanceerde integraties met Figma, Vimeo en Miro, zorgen deze integraties ervoor dat het creatieve proces steeds rechtstreeks in Asana wordt opgenomen, zelfs wanneer de teams kilometers van elkaar werken.

“JKR gebruikt Asana’s integraties met andere tools zoals Outlook, Slack, Miro en Google Docs om actiepunten uit e-mails en andere plekken om te zetten in taken en reacties, en zelfs in gedeelde agenda’s zodat niets over het hoofd wordt gezien.”

Casey James, Hoofd Creatieve operaties, Jones Knowles Ritchie

Transformeer uw workflows met Asana

De teams van de wereld helpen moeiteloos samen te werken betekent ook ervoor zorgen dat teams optimaal gebruikmaken van het Asana-platform. Ons kanaalpartnernetwerk met oplossingen, wederverkopers en integratie-experts, waaronder marktleiders zoals Dell en SHI, strekt zich uit over 75 landen om bedrijven van elke omvang te helpen met het uitrollen van Asana, team te onboarden en hun workflows aan te passen.

Alle partners in ons kanaalnetwerk zijn geselecteerd op hun expertise op het gebied van ondernemingssoftware en wijzigingsbeheer, en bieden professionele en technische diensten die Asana-klanten helpen nog succesvoller te zijn. Daarnaast ondergaan alle partners een rigoreus certificeringsproces om er zeker van te zijn dat ze toegerust zijn om training en bronnen te bieden die wereldwijde, verspreide teams helpen efficiënter te werken.

“Toen we erover dachten te upgraden naar het Business-abonnement, werkten we met Asana’s partner Swedbyte om het te evalueren. Hun team was tijdens de hele proefperiode heel behulpzaam en hielp ons de voordelen in te zien die extra functionaliteit onze organisatie zou bieden. Swedbyte is een geweldige partner geworden en we kunnen ons ons werk met Asana niet zonder hen voorstellen.”

Serj Kuznetsov, Hoofd IT en Inkoop, Azur Games

Globaler dan ooit

Voor globale organisaties betekent effectief samenwerken in staat te zijn Asana te gebruiken in de taal van hun keuze. Vandaag kondigen we met trots aan dat Asana nu beschikbaar is in het Traditioneel Chinees, Russisch, Nederlands en Pools. Later in dit jaar zullen we ook Asana in het Italiaans, Zweeds en Koreaans lanceren en zo echte globale samenwerking in 13 talen mogelijk maken. Lees meer over onze nieuwe talen.

Het maakt niet uit waar of hoe uw team samenwerkt, Asana staat altijd klaar om uw organisaties op verschillende locaties, in verschillende afdelingen en met verschillende tools te verbinden.

Voor meer informatie over Asana Partners gaat u naar asana.com/partners.

Would you recommend this article? Yes / No