sv

여보세요! Hej! Ciao! Nu finns Asana på koreanska, svenska och italienska

Läs den här artikeln på engelska, tyska, portugisiska, spanska, traditionell kinesiska, ryska, nederländska, polska, koreanska, italienska, franska eller japanska.

I april lanserade vi Asana på traditionell kinesiska, ryska, nederländska och polska för att ge fler globala kunder tillgång till Asana på sitt modersmål. I dag är vi glada över att kunna lansera Asana på ytterligare tre språk, så att världens team kan jobba tillsammans ännu enklare. 

Från och med i dag är Asana nu tillgänglig på 13 språk för att stärka globala team i 190 länder. Oavsett om ditt team arbetar på kontoret, på distans, utspritt eller i hybridform, kan ni nu samarbeta i Asana på: franska, tyska, japanska, spanska, portugisiska, traditionell kinesiska, ryska, nederländska, polska, koreanska, svenska och italienska.

Samarbeta med ditt globalt distribuerade team

Vi är mycket exalterade över att ha lanserat Asana på koreanska, svenska och italienska. Nu får globala organisationer såsom devCAT och Tea s.p.a. tillgång till Asana på fler språk. 

devCAT är en koreansk spelutvecklare som är mest känd för sin utveckling av Mabinogi 2004. För närvarande använder de Asana för att göra den stationära versionen av Magobini till en mobil upplevelse. Nu kan devCAT inte bara använda Asana för att se till att allting blir gjort i tid – devCAT:s teammedlemmar i Sydkorea kan även använda Asana på sitt modersmål om de föredrar det. 

”Vi använder Asana för att hantera hela processen för vår spelproduktion – från att designa grafiken till att utvärdera användarupplevelsen. Det ger oss en tydlig bild av allt arbete som pågår i företaget, något som vi aldrig har haft tidigare.”

Kyungha Kim, chefsprojektledare på devCAT

Tea s.p.a. är ett italienskt multiservice-företag som förvaltar viktiga allmännyttiga tjänster, inklusive vatten, miljö, energi och mycket mer. Att kunna använda Asana på italienska kommer att göra det möjligt för teamet att erbjuda energi, lysa upp städer och hålla miljön ren, samtidigt som de samarbetar med medvetenhet, hållbarhet och innovation.

”Asana skapar synlighet för oss och våra leverantörer, men förbättrar även kvaliteten på insamling av information och projekthantering. Användarvänligheten är fantastisk, men vi är inte bara intresserade av mätvärden. Asana har hjälpt oss att att genomföra effektivare och mer ändamålsenliga projekt.”

Andrea Manganaro, affärsanalytiker, Tea s.p.a.

Få tillgång till Asana på ditt språk i dag

För att främja ett enkelt globalt samarbete vill vi försäkra oss om att ditt team kan få tillgång till Asana-appen och webbplatsen på det språk som du väljer. Uppdatera ditt språk i Asana-appen i fyra steg:

  1. Klicka på din profilbild eller dina initialer i det översta högra hörnet.
  2. Välj Mina profilinställningar.
  3. Gå till fliken Visning.
  4. Välj ditt språk från den nedrullningsbara menyn.

Vi inspireras av kunder såsom devCAT och Tea s.p.a. som använder Asana för att uppnå sitt uppdrag. Se vad team runt om i världen gör med Asana.

Would you recommend this article? Yes / No