nl

Bereik helderheid op schaal: Maak kennis met de Asana Enterprise werkgrafiek

Lees dit artikel in het Frans, Duits, Portuguees, Spaans, Traditioneel Chinees, Russisch, Engels, Koreaans, Zweeds, Italiaans, Pools of Japans.

Opmerking van de redactie: Dit artikel is in februari 2022 herzien om er informatie over Enterprise Key Management in op te nemen.

In de snel veranderende omgeving van vandaag moeten moderne ondernemingen zich sneller dan ooit aanpassen om te kunnen floreren. Het coördineren van werk in verspreide teams verloopt echter vaak chaotisch en hoe meer uw organisatie groeit, hoe complexer het wordt.

Het probleem is dat ondernemingen tegenwoordig functioneel georganiseerd zijn – met aparte tools en teamspecifieke processen het werk in de realiteit functieoverschrijdend is. Volgens de Anatomie van werk-index 2021, verliezen kenniswerkers ontelbare uren aan werk over werk. Organisaties met 5000 of meer werknemers verliezen elke week zelfs meer dan 63% van hun tijd aan werk over werk.

Om de problemen van werk over werk op te lossen, begonnen onze medeoprichters met Asana en bouwden een uniek datamodel genaamd de Asana-werkgrafiek. Dit datamodel is een volledig verbonden, nauwkeurige en up-to-date kaart van werk binnen een organisatie. Deze kaart biedt mensen, teams en hele bedrijven de helderheid en het vertrouwen die ze nodig hebben om sneller vooruitgang te boeken.

Vandaag kondigen we met veel plezier een reeks nieuwe functies en mogelijkheden aan – speciaal ontwikkeld om organisaties over de hele wereld in staat te stellen helderheid te schalen. De Asana Enterprise-werkgrafiek combineert de kracht van het werkgrafiek-datamodel met onze nieuwe IT-capaciteiten om uw organisatie de flexibiliteit en het vertrouwen te geven dat nodig is om zich aan te passen aan elke zakelijke uitdaging en helderheid te scheppen – zelfs in onduidelijke tijden.

Stem uw hele organisatie af rond doelen

Wanneer teams samenwerken is er bijna niets dat ze niet kunnen bereiken. Teams kunnen echter alleen effectief zijn als ze kunnen zien hoe hun werk bijdraagt aan bedrijfsbrede doelstellingen. Met de Asana Enterprise-werkgrafiek kunt u helderheid scheppen – bovenin, onderaan en in uw hele organisatie – door het werk van uw team af te stemmen op zijn doelstellingen.

Onze nieuwe doelen-API maakt het voor leidinggevenden gemakkelijker om de impact van hun team te volgen en iedereen op de hoogte te houden door doelen te verbinden met gegevensgestuurde inzichten uit missiekritische tools zoals Salesforce en Power BI. Daarnaast kunt u met automatische voortgangsupdates voor doelen snel realtime inzicht krijgen in de voortgang van uw teamprestaties, zonder dat u daarvoor handmatig werk hoeft te doen.

Definieer samenwerking tussen teams opnieuw met workflows van wereldklasse

Wanneer gegevens die essentieel zijn voor een project zich in aparte tools of een warboel van spreadsheets bevinden, is de kans groot dat er werk over het hoofd wordt gezien en mensen in het donker blijven. Helaas is het installeren van traditionele procesautomatisering een kostbare IT-onderneming.

En toen was er de Workflow Builder. Met deze point-and-click tool, die de komende maanden wordt gelanceerd, kunt u eenvoudig workflows maken, stappen automatiseren en inzichten verkrijgen en zo processen na verloop van tijd optimaliseren.

Bent u op zoek naar de beste workflows in hun klasse? In onze nieuwe workflowbibliotheek vindt u alles wat u zoekt. In plaats van het wiel opnieuw uit te vinden, kunt u binnenkort door de erkende workflows gebruiken om uw projecten aan te sturen en de efficiëntie te verhogen. Met dit middel kunt u bewezen processen binnen uw organisatie schalen zonder daarvoor meerdere tools en complexe IT-goedkeuringen nodig te hebben.

Krijg realtime zichtbaarheid op alle niveaus van uw organisatie

Het is moeilijk om op de hoogte te blijven van de voortgang, het budget en de impact van uw team wanneer het werk verspreid is over vele apps en kanalen die niet met elkaar communiceren. Daarom hebben we Universele rapporten gemaakt. In plaats van te vertrouwen op eindeloze statusvergaderingen of deadlines helemaal te missen, kunt u universele rapporten gebruiken als de enkele bron van waarheid om werk vanuit elke hoek te volgen, problemen direct te signaleren en uw team naar succes te leiden met realtime inzichten.

En daar laten we het niet bij. Met onze nieuwe en verbeterde functies van Universele rapporten die de komende maanden worden gelanceerd, kunt u vlug analyseren hoe de snelheid van uw team zich in de loop der tijd ontwikkelt en geavanceerde analyses uitvoeren om inzicht te krijgen in de workflowprestaties per dag, week of jaar. Met deze krachtige inzichten kunt u zelfs uw meest efficiënte teams helpen zich voortdurend te verbeteren.

Schaal met beveiligingsmaatregelen waar u op kunt vertrouwen

In deze wereld waarin iedereen vanaf elke plek kan werken, hebben CIO’s en IT-managers flexibele oplossingen nodig om de productiviteit van de werknemers te verhogen en er tegelijkertijd voor te zorgen dat de gegevens veilig blijven. Asana investeert in infrastructuur om implementaties van meer dan 100.000 gebruikers te ondersteunen en met een 99,9% uptime-belofte, kunnen beslissers van IT-afdelingen hun organisaties met vertrouwen schalen in de zekerheid dat hun gegevens beschermd worden.

Met onze nieuwe Audit Log API kunt u een eind maken aan onrechtmatige toegang. Met deze beveiligingsmaatregel kunnen IT-beheerders verdachte activiteiten monitoren en opsporen. En met Enterprise Key Management (EKM) kunnen organisaties binnenkort een extra beschermingslaag toevoegen door hun eigen encryptiesleutel te gebruiken voor informatie die in Asana wordt opgeslagen.

Bovendien kunnen IT-teams met onze nieuwe beheerdersaankondigingen de juiste informatie op het juiste moment aan de juiste teams geven door updates direct via Asana te versturen. Daarnaast biedt onze nieuwste SCIM-functie beheerders de mogelijkheid om het opzetten van groepen te automatiseren en profielupdates te synchroniseren met toonaangevende identiteitsoplossingen.

Verwerf meer zichtbaarheid en controle met IT-oplossingen van Asana-partners

Eerder dit jaar introduceerden we Asana-partners, een ecosysteem van meer dan 200 essentiële werktools en kanaalpartners in meer dan 75 landen. Het doet ons een groot plezier om vandaag ons netwerk verder uit te kunnen breiden om leidinggevenden in de IT nog meer controle en flexibiliteit te bieden. Dit is nodig hebben om voortdurend aan te passen aan het volgende hoofdstuk van hybride werk. 

Met meer dan 20 integraties op het gebied van beveiliging en schaalbaarheid, omvat ons groeiende ecosysteem van IT-oplossingen van Asana-partners:

  • Identiteit: We zijn een samenwerkingsverband aangegaan met toonaangevende oplossingen voor identiteits- en toegangsbeheeroplossingen zoals Okta, Microsoft Azure Active Directory (AD), Google Workspace SAML SCIM en OneLogin, zodat u kunt garanderen dat alleen de juiste mensen toegang hebben tot de informatie van uw organisatie.
  • Naleving: Voldoe aan de meest essentiële eisen op het gebied van naleving met onze Exterro-, DataGrail- en Transcend-integraties. Houd ook onze nieuwe verbeteringen op het vlak van Data Loss Prevention (DLP) en eDiscovery in de gaten.
  • SaaS-beheer: U kunt nu het gebruik van apps in uw hele organisatie beheren en beveiligen met onze gezamenlijke oplossingen met BetterCloud, Productiv en Zylo.
  • Platform: We hebben onze krachten gebundeld met essentiële bedrijfstools zoals IBM App Connect, MuleSoft en Power Automate, zodat uw teams naadloos kunnen samenwerken op al hun favoriete platforms.
  • Beveiliging: Om IT-teams te helpen hun gegevensbeheer te verstevigen en alle beveiligingskwesties op één plek te bekijken, zijn we in samenwerking gegaan met Splunk, Netskope en OneTrust.

We zijn blij samen te kunnen werken met Netskope’s toonaangevende Secure Access Service Edge (SASE) oplossing. Klanten van Asana zullen spoedig toegang krijgen tot een nieuwe integratie met Netskope. Hierbij worden Cloud Access Security Broker (CASB)-capaciteiten aangeboden zoals de handhaving van het beveiligingsbeleid, de identificatie en het beheer van gevoelige gegevens, en het voorkomen dat gegevens buiten de omgeving van een organisatie worden gedeeld.

Asana’s Audit Log API zal vanaf heden ook een plug-and-play Security Information and Event Management (SIEM) integratie met Splunk mogelijk maken. Met deze integratie kunt u nu veranderingen op het gebied van de naleving in uw organisatie bijhouden en tijdige, op maat gemaakte waarschuwingen gebruiken om onmiddellijk actie te ondernemen wanneer ongebruikelijke activiteiten plaatsvinden.

Het is nu tijd om te schalen

Wanneer bedrijven afstemming, samenwerking tussen verschillende teams en zichtbaarheid weten te bereiken, kunnen ze zich aanpassen aan elke zakelijke uitdaging.

Neem vandaag deel aan Scale, onze virtuele bedrijfsconferentie en luister naar bedrijfsleiders die hun inzichten delen over hoe u de missie van uw organisatie sneller kunt bereiken en de impact van uw team kunt schalen met helderheid, flexibiliteit en vertrouwen.

Toekomstgerichte verklaringen:

Deze blogpost bevat een toekomstgerichte visie die gebaseerd is op de huidige overtuigingen en opvattingen van het management en mogen op een latere datum niet meer vertrouwd worden. Asana wijst elke verplichting af om toekomstgerichte verklaringen bij te werken en de werkelijke resultaten kunnen wezenlijk verschillen van de hierin opgenomen verklaringen. Informatie over onze risico’s, onzekerheden en andere factoren die ertoe kunnen leiden dat de resultaten afwijken van deze toekomstgerichte verklaringen, zijn opgenomen in de SEC-dossiers van Asana, het persbericht over de winst, en aanvullende informatie die is gepubliceerd in de sectie Investeerdersrelaties van de website van Asana.

Would you recommend this article? Yes / No