Schaal uw bedrijf met vertrouwen: Meer beveiliging en controle voor Asana Enterprise

10 november 2021
3 min. leestijd
facebookx-twitterlinkedin
Scale your enterprise with confidence: Introducing more security and control to Asana Enterprise article banner image

Opmerking van de redactie: Dit artikel is in februari 2022 herzien om er de lanceerdatum voor Enterprise Key Management in op te nemen.

De wereld van het werken op afstand heeft de IT-wereld op z’n kop gezet. Of wereldwijde teams nu op kantoor, thuis of onderweg werken, ze moeten altijd en overal naadloos hun favoriete tools kunnen gebruiken – zonder daarbij de gegevens van hun organisatie in gevaar te brengen. 

Doordat hybride werk steeds gangbaarder is geworden, is ook de behoefte aan beveiligingsmaatregelen toegenomen. Zeker nu cyberdreigingen steeds gesofisticeerder worden, is het voor leidinggevenden in IT niet eenvoudig om het juiste evenwicht te vinden tussen het bieden van meer mogelijkheden voor gebruikers en het waarborgen van gegevensbeveiliging. CIO’s en IT-besluitvormers hebben flexibele oplossingen nodig om moeiteloze samenwerking mogelijk te maken en tegelijkertijd voorbereid te zijn op veranderende beveiligingsuitdagingen. 

En toen was er Asana Enterprise. Onze veilige en flexibele werkbeheeroplossing is ontworpen voor wereldwijde organisaties. Met Asana Enterprise kan uw organisatie elke zakelijke uitdaging aan – hoe complex ook – en schalen met beveiligingsmaatregelen waarop u kunt vertrouwen. We zijn verheugd vandaag de laatste functies en geavanceerde besturingselementen voor beheerders met u te mogen delen. Deze kunnen bijdragen aan de transformatie van uw IT-afdelingen in productieve afdelingen.

Bescherm uw organisatie met meer besturingselementen voor beheerders

Naarmate het aantal gegevenslekken toeneemt, zijn wachtwoorden niet langer voldoende om bescherming te bieden tegen onbevoegde aanmeldingen. Met Asana Enterprise kunt u nu een extra beschermingslaag aanbrengen voor uw online accounts door tweestapsverificatie te vereisen. Deze functie komt vooral van pas wanneer u de toegang moet beveiligen voor gebruikers en gasten die niet via SSO of SAML inloggen op het systeem van uw organisatie. 

Wilt u nog een stap verder gaan met uw beveiliging? Met de mogelijkheid om goedgekeurde werkruimtes te beheren door middel van oplossingen zoals Cloud Access Security Brokers (CASB) kunt u voorkomen dat er gegevens zichtbaar worden in onbevoegde gebieden door de toegang tot Asana te beperken tot uitsluitend uw goedgekeurde werkplekken en alleen op bedrijfsapparaten en -netwerken.

Sommige informatie is gevoeliger dan andere informatie en moet met het oog op naleving worden beschermd. Dit is de reden dat we een extra beheerdersrol hebben gecreëerd. Doordat er in Asana meerdere beheerdersrollen zijn, kunnen IT-leidinggevenden passende toestemmingsniveaus delegeren en de meest kritische beveiligingsinstellingen reserveren voor de superbeheerders.

U hoeft zich ook geen zorgen meer te maken dat belangrijke IT-updates verloren gaan in e-mail-inboxen. Met onze nieuwe en gebruiksvriendelijke functie Beheerdersaankondigingen kunnen uw beheerders rechtstreeks aankondigingen publiceren in Asana.

Scale admin announcement

Daarnaast zullen organisaties, wanneer Enterprise Key Management (EKM) aan het begin van februari 2022 wordt gelanceerd, de optie hebben hun eigen encryptiesleutel te gebruiken voor gegevens die in Asana zijn opgeslagen. De mogelijkheid om uw eigen sleutels mee te nemen geeft u meer controle over uw gegevens, terwijl u tegelijkertijd voldoet aan de strengste nalevingseisen van uw organisatie. Voor meer informatie over EKM kunt u contact opnemen met ons verkoopteam.

Bespaar tijd door het meeste uit uw bestaande tech stack te halen

Als u een IT-manager bent, beheert u waarschijnlijk tientallen, zo niet honderden, tools en apps. Om IT-teams te helpen het maximale te halen uit de tools die ze elke dag gebruiken, hebben we onze krachten gebundeld met toonaangevende identiteitsbeheeroplossingen, waaronder Okta en Microsoft Azure Active Directory. Met de extra mogelijkheden die System for Cross-domain Identity Management (SCIM) biedt, kunnen beheerders nu het instellen van groepen automatiseren en profielupdates synchroniseren met hun favoriete identiteitsbeheerproviders. Wanneer uw IT-teams de voordelen van deze integraties benutten, kunnen ze tijd besparen en tegelijkertijd waarborgen dat alleen de juiste mensen toegang hebben.

Onze Audit Log API maakt het u gemakkelijk om veiligheidsbedreigingen in Asana te detecteren via Splunk, of, met enig ontwikkelwerk, een andere Security Information and Event Management (SIEM) provider naar keuze. Met onze out-of-the-box integratie met Splunk kunnen uw IT-teams belangrijke nalevingsgerelateerde activiteiten in Asana monitoren en in vogelvlucht bekijken, rechtstreeks vanaf het dashboard van Splunk. Daarnaast kunnen beheerders proactief de gegevens van de organisatie beveiligen en actie ondernemen wanneer er verdachte activiteiten plaatsvinden met behulp van tijdige, op maat gemaakte waarschuwingen. 

Maak de aanname een succes en schaal met vertrouwen

Vanaf dag één is het bieden van de beste beveiligingsfuncties in hun klasse en het beschermen van uw bedrijfsgegevens onze belangrijkste doelstelling geweest. We zijn vereerd dat meer dan 100.000 van ‘s werelds meest innovatieve bedrijven op ons vertrouwen om hun gegevens veilig te houden.

Of u nu 10.000 of 100.000 gebruikers heeft, uw IT-teams kunnen Asana altijd vol vertrouwen in de gehele organisatie inzetten met onze robuuste infrastructuur. Daarnaast staat onze klantondersteuningsteam klaar om u bij elke stap van het traject bij te staan. Met Asana Enterprise krijgt u 24/7 prioriteitsondersteuning en meer om het succes van uw team te garanderen. 

Voor meer informatie over hoe u veilig en met vertrouwen de impact van uw organisatie kunt opschalen, praat vandaag nog met ons verkoopteam.