Ontdek nieuwe workflows van wereldklasse: Maak kennis met sjablonen van Discovery Inc., ClassPass, Awin en City of Providence

15 februari 2022
2 min. leestijd
facebookx-twitterlinkedin
Explore new world-class workflows: Introducing templates built by Discovery Inc., ClassPass, Awin, and City of Providence

Als ze goed worden uitgevoerd, bieden workflows de helderheid die cross-functional teams nodig hebben om hun doelen sneller te bereiken. Vandaag maken wij het u nog gemakkelijker om geautomatiseerde workflows te visualiseren en te bouwen. Als een belangrijk onderdeel van Asana Flow, zijn wij verheugd om een heleboel nieuwe en aanpasbare workflowsjablonen te delen, die gemaakt zijn in samenwerking met toonaangevende organisaties over de hele wereld.

Van het stroomlijnen van creatieve productie tot beter campagnebeheer, u kunt uit de eerste hand zien hoe teams als het uwe de puntjes op de i zetten en succesvolle processen uitstippelen. In plaats van het wiel opnieuw uit te vinden, kunt u met deze beproefde workflows meteen aan de slag, de efficiëntie verhogen en de beste praktijken in uw hele organisatie toepassen.

Stroomlijn het creatieve proces zoals Discovery Inc.

Of u nu een ontwerper, video-editor of multimedia-superster bent, het creatieve productieproces kan aanvoelen als een wirwar. Met een steeds groeiend aantal hulpmiddelen, middelen, en belanghebbenden om mee te jongleren, kan het moeilijk zijn om creatieve teams op één lijn te houden.

Discovery Inc., de mediagigant achter netwerken als TLC, Animal Planet en Food Network, gebruikt Asana om elke maand duizenden video’s en creatieve middelen te produceren om social- en app-engagement te stimuleren. En nu kunt u uit de eerste hand meekijken in hun processen.

quotation mark
Vroeger hadden wij een half dozijn workflows, die apart in spreadsheets en e-mails werden bijgehouden. Nu worden ze allemaal in Asana beheerd. Zo kunnen we de afhankelijkheden zien, de status van de activa, wie verantwoordelijk is, en wanneer ze van start gaan.”
MIKE SINGER, CONTENT OPERATIONS DIRECTOR, DISCOVERY

Met de workflowsjabloon van Discovery Inc. voor creatieve aanvragen kunt u al uw creatieve aanvragen bijhouden en ervoor zorgen dat de juiste stappen worden genomen in elke fase van het productieproces.

Succesvolle marketingcampagnes uitvoeren zoals ClassPass

De eisen van de klant veranderen sneller dan ooit. Kunnen uw marketingteams dat bijhouden? Wat voor campagne u ook leidt, uw teamgenoten hebben een duidelijk proces nodig om die snel en succesvol uit te voeren.

De marketeers van ClassPass, de app voor alles wat met fitness, spa en schoonheid te maken heeft, gebruiken Asana om hun campagnes sneller te plannen en uit te voeren, terwijl ze er zeker van zijn dat er niets tussen wal en schip valt.

quotation mark
Wij kunnen onze campagnes nu 30-40% sneller produceren dan voorheen, omdat we in Asana een duidelijk proces in kaart hebben gebracht. Elk werkstuk wordt op één plaats beheerd, verantwoordelijkheden en deadlines zijn voor iedereen zichtbaar. ”
KERRY HOFFMAN, HEAD OF GLOBAL PROJECT MANAGEMENT OPS, CLASSPASS

Gebruik de workflowsjabloon van ClassPass om uw campagnesnelheid en -effectiviteit te maximaliseren. Met deze workflow kunt u uw marketingstrategieën onmiddellijk tot leven brengen zonder aan kwaliteit in te boeten – en dat alles vanuit een enkele bron van waarheid.

Vereenvoudig het aanwervingsproces zoals de stad Providence

Het aantrekken en aanwerven van de beste talenten vergt heel wat coördinatie. Met zoveel bewegende stukken om te beheren, kan het moeilijk worden om de aanwervingsmanagers en de potentiële kandidaten op één lijn te houden.

Benieuwd hoe u Asana kunt gebruiken voor uw rekruteringsworkflow? U kunt nu leren hoe de stad Providence in Rhode Island Asana gebruikt om het aanwervingsproces te vereenvoudigen en een positieve ervaring voor de kandidaten te bieden.

quotation mark
Wij houden elke stap van het wervingsproces bij in Asana om ervoor te zorgen dat we op één lijn zitten terwijl kandidaten door elke fase gaan – van het beoordelen van cv’s tot het doen van een aanbod. Dit zorgt ervoor dat we een geweldige kandidaatervaring bieden en functies sneller invullen.”
ASHLEY FIORAVANTI, HUMAN RESOURCES MANAGER, STAD PROVIDENCE

Met het sjabloon van de stad Providence kunt u functies sneller invullen door ervoor te zorgen dat de juiste mensen in elke fase van het aanwervingsproces de juiste stappen doorlopen.

Hiring pipeline cropped

Haal het handmatige werk uit het traceren van werkaanvragen zoals Awin

Werkaanvragen zijn er in alle vormen, van IT-tickets en vragen van klanten tot lunchbestellingen. Maar wat bij al die verzoeken hetzelfde is, is het handmatige proces dat nodig is om ervoor te zorgen dat de juiste informatie op het juiste moment bij de juiste mensen terechtkomt.

Awin, een wereldwijd affiliate marketing technologieplatform, gebruikt Asana om het lokalisatieproces van zijn inhoud te beheren voor alle centrale en lokale teams. Door handoffs en goedkeuringen te automatiseren, elimineert het bedrijf 15 uur handmatig werk per week.

quotation mark
Als fervente Asana-gebruikers in alle functies van het bedrijf, is het spannend om te zien hoe Asana en zijn regels met succes veel van de stappen en handoffs tussen teams voor onze workflow voor vertaling kunnen automatiseren. Vroeger nam dit proces 15 uur per week in beslag, en nu duurt het één minuut.”
ROSARIO MESSINA, GROUP MARKETING PROJECT PROCESS LEAD, AWIN

Met het workflowsjabloon van Awin kunt u routinehandelingen automatiseren, kostbare tijd besparen en allerlei soorten werkverzoeken afhandelen zonder een slag te missen.

Vandaag nog toegang tot meer beste workflows in hun klasse

Sluit u aan bij de duizenden organisaties die Asana gebruiken om hun bedrijfskritische workflows op te bouwen. Van kickoff tot goedkeuring, u kunt uw projecten vol vertrouwen plannen met beproefde processen die gebouwd zijn in samenwerking met de beste merken ter wereld.

Op zoek naar meer beste workflows in hun klasse? Ga naar onze vernieuwde bibliotheek met workflowsjablonen voor meer nieuwe en verbeterde sjablonen, gemaakt door Asana en vele andere toonaangevende organisaties.

Gerelateerde artikelen

Product

Schaal uw bedrijf met vertrouwen: Meer beveiliging en controle voor Asana Enterprise