nl

Nieuw: verhoog de zichtbaarheid in het gehele platform met onze nieuwe ServiceNow-integratie

Lees dit artikel in het Frans, Duits, Portuguees, Spaans, Traditioneel Chinees, Russisch, Englels, Pools, or Japanese.

In een wereld van verspreid en hybride werk is het voor organisaties belangrijker dan ooit om naadloze workflows te maken en de cross-funtionele zichtbaarheid te verbeteren. Daarom hebben we Asana-partners gelanceerd, een enkel platform voor verspreid werk dat meer dan 200 essentiële applicatiepartners verbindt. 

Volgens de Anatomie van werk-index schakelt de gemiddelde kenniswerker tot 25 keer per dag tussen 10 verschillende tools. Omdat ze zo vaak tussen apps moeten schakelen, valt het voor teamleden niet mee om hun werk te prioriteren en uit te voeren. Het is zelfs zo dat 27% van de werknemers zegt dat ze berichten en acties missen wanneer ze tussen apps schakelen. Met naadloze integraties tussen de apps waar ondernemingen de hele dag op vertrouwen, kunnen alle teamleden in de tools die ze het meest gebruiken de context vinden die ze nodig hebben – ongeacht de tijdzone of locatie.

We zijn blij vandaag onze nieuwe ServiceNow-integratie te kunnen introduceren. Deze maakt effectievere samenwerking tussen procesbeheer en operationele teams mogelijk. Maak geautomatiseerde workflows tussen ServiceNow en Asana om werk met een grote impact gedaan te krijgen, waar uw team ook is gevestigd.

““Met onze ServiceNow-integratie kunnen verspreide teams nu workflows tussen verschillende teams, afdelingen en tools integreren. We zijn heel blij dat we met ServiceNow kunnen samenwerken om de verbeterde workflows te leveren die onze klanten tegenwoordig nodig hebben. Door de meest essentiële tools van het bedrijf te integreren stellen we teams overal ter wereld in staat een grotere impact te hebben met minder minder moeite.”

Billy Blau, Head of Business and Corporate Development, Asana

Verbonden workflows maken tussen Asana en ServiceNow

Met deze nieuwe ServiceNow-integratie kunnen interne serviceteams vanuit een ServiceNow-workflow automatisch het maken van taken in Asana triggeren. Beperk het schakelen tussen apps en verminder handmatig werk door workflows naadloos te integreren tussen verschillende teams en de tools die ze gebruiken. Daarnaast kunnen teamleden:

  • workflows maken met een verbinding tussen Asana en ServiceNow om handmatig werk te verminderen en de noodzaak tot schakelen tussen apps te beperken;
  • rechtstreeks vanuit een ServiceNow-workflow het maken van een taak in Asana triggeren om te garanderen dat de belangrijkste belanghebbenden de context hebben die ze nodig hebben in de tools die ze gebruiken;
  • de ServiceNow-integratie op het Asana-projectniveau activeren om er voor te zorgen dat alle teamleden, op kantoor, op afstand of verspreid, de realtime informatie hebben die ze nodig hebben;
  • de zichtbaarheid van het hele platform verbeteren en het zo makkelijker maken voor verspreide teams om moeiteloos samen te werken.

IT kan bijvoorbeeld een workflow opzetten om een Asana-taak te maken op basis van de ernst van een incident. Wanneer u een prestatieprobleem in ServiceNow logt, wordt er automatisch een Asana-taak gemaakt om de verkoop- en marketingteams te waarschuwen dat klanten problemen met de verbinding kunnen ondervinden.

Teams in Asana kunnen vervolgens actie ondernemen zonder Asana te verlaten. Op deze manier kunnen de belangrijkste belanghebbenden op tijd actie ondernemen en het ticket snel en effectief oplossen. Wanneer de situatie zich verder ontwikkelt, hebben de belanghebbenden in Asana toegang tot realtime updates zodat ze bij hun werk gebruik kunnen maken van de meest actuele informatie.

Aan de slag met onze ServiceNow-integratie

Onze ServiceNow-integratie is nu beschikbaar voor alle ServiceNow-accounts met een Starter IntegrationHub-abonnement (of hoger) en Asana Business- en Enterprise-klanten

Om aan de slag te gaan, activeert u de integratie zowel in ServiceNow als Asana:

  1. Download de Asana ServiceNow-integratie uit de ServiceNow Store. Volg de instructies op het scherm om het integratieproces te voltooien.
  2. In Asana kunt u de ServiceNow-integratie activeren op projectniveau. Ga naar Aanpassen, selecteer App toevoegen en selecteer de ServiceNow-integratie.

Voor meer informatie over Asana-partners leest u onze blog.

Would you recommend this article? Yes / No