nl

Updates voor Asana’s privacyverklaring

Lees dit artikel in het Frans, Duits, Portuguees, Spaans, Traditioneel Chinees, Russisch, Engels, Koreaans, Zweeds, Italiaans, Pools of Japans.

Bij Asana is onze missie uw missie. We streven ernaar om uw privacyrechten te beschermen, zodat u zich kunt concentreren op het werk dat het belangrijkst is voor uw bedrijf – met een gerust hart. Onze toewijding om vertrouwen op te bouwen begint met transparantie. We vinden het essentieel dat u duidelijkheid hebt over hoe we uw informatie verzamelen en gebruiken. Om u nog beter in staat te stellen de beste beslissingen te nemen over de gegevens die u met ons deelt, hebben we onze privacyverklaring opgefrist voor een eenvoudigere, snellere en betere leeservaring.   

Wat is de reikwijdte van de privacyverklaring van Asana?

Wanneer u de websites, producten en diensten van Asana gebruikt en ermee werkt, verwerken we informatie van en over u om de juiste toegang te verlenen, de gebruikerservaring te verbeteren en ondersteuning te bieden. De privacyverklaring beschrijft hoe we uw informatie verzamelen, gebruiken, doorgeven, opslaan, delen en wissen, evenals de keuzes die u hebt met betrekking tot uw informatie. 

Wat verandert er?

Hier is een kort overzicht van de updates die van kracht worden op 15 december 2021.   

  • Minder om te lezen: de privacyverklaring is teruggebracht tot bijna de helft van de oorspronkelijke lengte, zodat u sneller te weten komt hoe uw informatie wordt gebruikt. 
  • Makkelijker te begrijpen: we hebben onze verklaring herschreven in eenvoudige, alledaagse taal en het juridisch jargon en de ingewikkelde termen verwijderd. Er zijn bovendien meer voorbeelden en beschrijvingen die onze verklaring gemakkelijker te begrijpen maken.
  • Meer duidelijkheid over uw gegevens: we hebben informatie toegevoegd over hoe we uw informatie gebruiken, delen en opslaan. 
  • Nieuwe details over hoe uw gegevens worden verwerkt: we hebben nieuwe secties toegevoegd over hoe we uw gegevens verwerken op basis van uw relatie met ons en in verband met nieuwe functies.

Meer informatie over onze privacyverklaring

Bekijk onze volledige privacyverklaring, alsook vorige versies, hier.

Wij streven ernaar onze privacyverklaring in overeenstemming te brengen met de beste praktijken in de sector en stellen eventuele feedback op prijs. Neem contact met ons op via privacy@asana.com als u vragen, opmerkingen of suggesties voor verbeteringen in verband met onze privacyverklaring hebt.

Would you recommend this article? Yes / No