sv

Prisjustering av ditt Asana-abonnemang

Läs den här artikeln på engelska, tyska, portugisiska, spanska, traditionell kinesiska, ryska, nederländska, polska, koreanska, italienska, franska eller japanska.

Från första början har vi fokuserat på vårt uppdrag att hjälpa team som ditt att samarbeta utan ansträngning. Det driver allt vi gör på Asana, och vi förnyar hela tiden vår produkt så att du och ditt team kan tillbringa mindre tid på jobb om jobb – och mer tid på att påverka. 

Under de senaste åren har vi lanserat många nya funktioner och kapaciteter, inklusive Universell rapportering, Mål, Portfolior, uppgiftsmallar, statusförbättringar, nya och förbättrade integreringar, videomeddelanden, skrivbordsversion, och mer – för att skapa organisatorisk klarhet, frigöra teameffektiviteten och ge dig och ditt team individuellt fokus.

För att återspegla det här mervärdet kommer vi att anpassa kostnaden för ditt Asana-abonnemang efter den aktuella prissättningen

Skapar framtidens arbete 

Vi har en ambitiös produktvision som går bortom projekthantering för att skapa klarhet och anpassning för dig, ditt team och din organisation. 

Skapar organisatorisk klarhet

I dag är arbetet mer utspritt än någonsin, och organisationer behöver bryta ner kommunikationsbarriärerna mellan sina platser, avdelningar och verktyg. För att ge dig klarhet och synlighet på alla nivåer i din organisation levererar vi robusta kapaciteter som kopplar samman allt arbete, från dagliga uppgifter till strategiska initiativ. Huvudfunktioner såsom Universell rapportering, Mål och Portfolior tillhandahåller en informationskälla för att du ska förstå förloppet i realtid och hur organisationen följer de viktigaste initiativen.  

Frigör teameffektiviteten

Runt om i världen fortsätter människor att tillbringa 60 % av sin tid på ”jobb om jobb”, vilket gör dem långsammare och hindrar dem från att påverka. Därför skapar vi ständigt nya funktioner och förbättringar för att ge dig en klar inblick i arbetet i alla team, samt verktyg för standardiserade arbetsflöden så att du kan spara tid och steg. 

  • Med uppgiftsmallar och statusförbättringar kan du snabbt standardisera och köra gemensamma arbetsflöden, uppdatera teammedlemmar om förlopp, och dela milstolpar och kommande steg på bara några klick. 
  • Våra nya integreringar med Zoom, Zendesk och Vimeo gör det enklare än någonsin att koppla ihop alla dina verktyg till ett enda registersystem.
  • Med våra förbättrade integreringar med Slack, Microsoft Teams och Jira kan du använda Regler med dina favoritappar för att skapa automatiserade processer och öka teamets effektivitet i alla verktyg. 

Möjliggör individuellt fokus

Utöver att anställda i dag är mer utspridda, möter de fler distraktioner som gör det svårare att fokusera på det viktigaste arbetet. Nyligen lanserade vi en svit med funktioner för personlig produktivitet – videomeddelanden, fulladdade Mina uppgifter, en smart kalenderassistent integrerad med Clockwise, en skrivbordsapp, samt mörkt läge för skrivbord, webb och mobil, som tar bort distraktioner och gör det lättare för dig att fokusera på det arbete som kräver hela din uppmärksamhet. Oavsett om du samarbetar på plats eller på distans, ger Asana dig individuell klarhet kring prioriteringar och påverkan. 

Vi är engagerade i din fortsatta framgång

Vi är entusiastiska över alla funktioner och kapaciteter som vi har skapat, och vi är inte klara än. Det som driver Asana är att hjälpa dig att uppnå dina mål snabbare, och du kan förvänta dig att se många fler produktförbättringar och -förstärkningar. Läs vårt pressmeddelande med de senaste uppdateringarna. 

Tack för att du är en långvarig Asana-kund. Vi är engagerade i din fortsatta framgång och vet att varje team har unika behov. Om du har frågor eller funderingar angående prisjusteringen kan du kontakta support@asana.com när som helst, så hör vårt team av sig. 

Would you recommend this article? Yes / No