nl

Prijsaanpassing van uw Asana-abonnement

Lees dit artikel in het Frans, Duits, Portuguees, Spaans, Traditioneel Chinees, Russisch, Engels, Koreaans, Zweeds, Italiaans, Pools of Japans.

Vanaf de eerste dag is het onze missie om teams zoals die van u moeiteloos te laten samenwerken. Dit is de drijfveer achter alles wat we doen bij Asana. We innoveren ons product voortdurend, zodat u en uw team minder tijd hoeven te besteden aan werk over werk en meer tijd kunnen besteden aan het maken van een impact. 

De afgelopen jaren hebben we veel nieuwe functies en mogelijkheden geïntroduceerd, waaronder universele rapporten, Doelen, portfolio’s, taaksjablonen, verbeteringen aan statusvermeldingen, nieuwe en verbeterde integraties, videomessaging, desktop en meer, om organisatorische duidelijkheid te creëren, teamefficiëntie te verzekeren en individuele focus te leveren aan u en uw team.

Vanwege deze extra waarde passen wij de prijs van uw Asana-abonnement aan naar de huidige prijs

Het werk van de toekomst 

We hebben een ambitieuze productvisie die verder gaat dan projectbeheer om duidelijkheid en afstemming te creëren voor u, uw team en uw organisatie. 

Organisatorische duidelijkheid creëren

Het werk is tegenwoordig meer verspreid dan ooit, en organisaties hebben manieren nodig om de silo’s van locaties, afdelingen en hulpmiddelen af te breken. Om u duidelijkheid en zichtbaarheid te geven op elk niveau van uw organisatie, hebben wij robuuste mogelijkheden geleverd die al uw werk met elkaar verbinden, van dagelijkse taken tot strategische initiatieven. Kernfuncties zoals Universele rapporten, Doelen en Portfolio’s bieden een gedeelde bron van waarheid om te begrijpen waar het werk in realtime staat en hoe uw organisatie op weg is naar uw belangrijkste initiatieven.  

Teamefficiëntie ontsluiten

Over de hele wereld besteden de mensen nog steeds 60% van hun tijd aan “werk over werk“, waardoor ze worden vertraagd en niet optimaal kunnen presteren. Daarom ontwikkelen wij voortdurend nieuwe functies en verbeteringen om u een duidelijk overzicht te geven van het werk in de verschillende team. Daarnaast bieden we alle hulpmiddelen om workflows te standaardiseren, zodat u tijd en stappen kunt besparen. 

Individuele aandacht bieden

Naast een grotere geografische spreiding hebben werknemers tegenwoordig te maken met meer afleidingen die het moeilijker maken om zich op hun belangrijkste werk te concentreren. Onlangs hebben we een suite met functies voor persoonlijke productiviteit geïntroduceerd, naast videomessaging, een verbeterde versie van Mijn taken, een slimme integratie met Clockwise, een desktop-app en donkere modus voor computer, web, en mobiel. Al deze functies elimineren afleidingen en maken het makkelijker om uw aandacht en focus te houden op het werk dat echt belangrijk is. Het maakt niet uit of u samenwerkt in persoonlijk of op afstand. Asana geeft u individuele duidelijkheid over al uw prioriteiten en impact. 

Wij streven naar uw doorgaande succes

Wij zijn enthousiast over alle functies en mogelijkheden die we hebben gebouwd, en we zijn nog niet klaar. Bij Asana streven we ernaar om u te helpen uw missie sneller te bereiken. En u kunt nog veel meer productverbeteringen en upgrades verwachten. Voor de laatste updates, leest u onze release notes.

Bedankt dat u al zo lang klant bent van Asana. Wij streven naar uw doorgaande succes en weten dat de behoeften van elk team uniek zijn. Als u vragen of zorgen heeft over uw prijsaanpassing, kunt u altijd contact opnemen met support@asana.com en ons team zal contact met u opnemen. 

Would you recommend this article? Yes / No